Stichting Daniëlle

De Stichting Daniëlle vervult droomwensen van jonge kankerpatiënten tussen 18 en 30 jaar.

http://www.stichting-danielle.nl/

Jouw droomwens komt uit!

Heb je een droomwens die je in je eentje niet voor elkaar krijgt? En heb je een vorm van kanker die ongeneeslijk is? Misschien kunnen wij je helpen. Wij zijn ervoor om jouw droom waar te maken. Oude vrienden in het buitenland bezoeken.  Of een vakantie voor je organiseren en betalen. Een ontmoeting regelen met jouw idool. Een laptop voor je aanschaffen. Of een bijzonder feest voor je, of met je, te organiseren. Zeg het maar. Het gaat om wat jij wilt!

Jacques Wallage is beschermheer van deze stichting en ondersteunt onze actie. Wij hebben toestemming om zijn naam te gebruiken.

Tientallen dromen zijn met hulp van onze sponsoren al uitgekomen.

Wij willen graag nog veel meer droomwensen uit laten komen.

Daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Steun daarom Vera on Wheels en maak een bijdrage over op 54.19.56.477

t.n.v. Stichting Danielle, onder vermelding van WOW.

Belangrijk! Stichting Danielle heeft van de Belastingdienst een ANBI erkenning gekregen. Dit staat voor Algemeen Nut Beoogende Instellingen. Giften aan dergelijke instellingen zijn van de belasting aftrekbaar!

reacties
  1. Will Stevens schreef:

    Hallo,
    als country-, 60/70’s en Grunneger laidjes zanger wil ik gaarne mijn medewerking verlenen aan uw komende benefietconcert (en).
    heel veel sukses verder.
    vr.gr. Will Stevens

  2. Bianca schreef:

    Hallo,

    ik las het interview met Sandra Holtjer vandaag in de weekkrant en kon het niet laten om even een kijkje te nemen op dit weblog.

    Ik wil even zeggen dat ik dit een geweldig initiatief vind en ik hoop dan ook dat de benefietavond meer dan goed bezocht gaat worden! En alvast heel veel succes vanaf 2 juni met jullie reis naar Rome!

    Groet,
    Bianca Meijer

Plaats een reactie